Fakivágás árak

Fakivágás árak

A fakivágás árak nagyságrendileg 20.000 és 200.000.-Ft körül mozognak.

fakivágás árak

fakivágás árak

A fakivágás árát befolyásoló tényező sokféle lehet, mint például a fa körüli akadályok, épületek, a szomszéd épület, kerítés és más nem mozdítható tárgyak. A legtöbb megrendelésünk az alpin technikás fakivágás Budapesten és környékén.

Főként Budapesten és környékén dolgozunk, de az egész ország területén is tudunk munkát vállalni. 3-5 fős, összeszokott, fiatal csapattal.

Emelőkosaras fakivágásra akkor van szükséges, ha annyira kiszáradt a fa, hogy már egyáltalán nem biztonságos a fa megközelítése. Alpin technikával vagy emelőkosaras autóval szűk helyen is megoldható a fakivágás. Teljes körű felelősséget és garanciát vállalunk a munkánkra. Több éves szakmai tapasztalatom és megfelelő képzettségem van a munka felelősségteljes és biztonságos elvégzéséhez. Ipari alpinista, lakott területi fakitermelő és emelőkosárkezelő végzettséggel is rendelkezem.

Árak

SzolgáltatásÁrak
Gyümölcsfa kivágás 1 db20.000.-Ft-tól
Gyümölcsfa kivágás több dbmegegyezés szerint
Fakivágás alpintechnikával50.000.-Ft-tól
Közepes méretű fa kivágása30.000.-Ft-tól
Nagy méretű fakivágás80.000.-Ft-tól
Extra méretű fa kivágása120.000.-Ft-tól
Emelőkosaras fakivágás100.000.-Ft-tól
Zöldhulladék elszállítás5.000.-Ft/m3-től
Ágdarálás5.000.-Ft/m3-től
Tuskómarás400.-Ft/cm-től

Több megrendelés esetén jelentős kedvezmény lehetséges. Az árak 2023.03.01-től érvényesek. Pontosabb árajánlatért kérem hívjon telefonon 06-70-941-2924 vagy küldjön E-mailt néhány képpel, illetve az árajánlat kérő űrlapon keresztül is felveheti velem a kapcsolatot. Országosan is vállalunk munkát. Rendkívül gyorsan reagálunk a megkeresésekre. Általában 1 napon belül válaszolunk az ajánlatkérésekre.

Veszélyes fakivágás árak

A veszélyes fakivágás árak nagyságrendileg 100.000 és 250.000.-Ft körül mozognak.

A favágás legnagyobb tapasztalatot igénylő kerti munka, bízza szakemberre. A fakivágás nem egyszerűen azt jelenti, hogy a fát eldöntjük. A fák eltávolítását tudatosan meg kell tervezni.

A fák kivágása az év bármely hónapjában lehetséges. a legideálisabb évszak a tél vége, amikor nyugalmi időszakban vannak a fák. Nincs lomb, mert már lehulltak a levelek, jobban látszódnak az ágak.

Ha a fa rossz helyre nőtt, akadályozza a közlekedést. Gyökereivel megemeli például a járda betonját, vagy veszélyezteti az épület épségét, általában a fakivágás az egyetlen megoldás.

Faápolás

Szenvedélyesen részt veszünk évről évre a Faápoló Magyar Bajnokságon. Fiatal csapatunk a faápóló és famászó versenyeken mérjük össze a tudásunkat és osztjuk meg a tapasztalatainkat más faápoló szakemberekkel.

Hozzászólások lezárva.