bozótirtás

bozótirtás telektisztítás

Bozótirtás az évek alatt elhanyagolt telkeken. Néhány év alatt a kis méretű hajtásokból akár 3 méteres fa is nőhet. A terület megtisztítása biztonságosan. Rendelkezünk olyan gépekkel, szakértelemmel és tapasztalattal, amely segítségével a telektisztítás gyorsan és biztonságosan elvégezhető. Képesek vagyunk kezelni az évek alatt kialakult bozótok összefüggő irtását.

Széleskörű szolgáltatást nyújtunk fakivágás, ágdarálás, bozótírtás és telektisztítás. Ha az ingatlanán benőtt a gaz, elburjánzottak a cserjék, akkor keressen nyugodtan. Kitisztítjuk az elhalt fákat, nagyobb cserjéket. Célunk, hogy a kertje jó állapotban legyen. Bármilyen nagy is legyen az ingatlan, mi elvégezzük a munkát. A nem kívánt lomboktól megtisztítva hagyjuk el a területet, így megőrizheti az telek rendezett megjelenését. Szolgáltatásunk közé tartozik a sürgősségi faeltávolítás, a fa korona csökkentése, tuskómarás, valamint teljes terület irtása.

bozótirtás

bozótirtás

A nagyobb ágakat kérésére ledaráljuk, vagy elszállítjuk. Az ágdarálóval javíthatja a telek vízmegkötő képességét, egyfajta mulcs képződik ilyenkor. Kevesebb gaz fog kinőni.

Bozótirtás építkezés előtt

Ha építési munkákat szeretne végezni ingatlanán, akkor fontos a helyszín megfelelő előkészítése. A munkához minden megfelelő felszereléssel rendelkezünk. Beleértve a fűnyírókat és a nagy teherbírású fűnyírókat is. Csökkentse a tűz kockázatát. A benőtt növényzettel és elhalt növényekkel rendelkező föld komoly tűzveszélyt jelenthet. Elgazosodott telkek tisztítása nem csak esztétikai probléma, bízza szakértőre.

Kerti bozótirtás

A kerti bozótirtás szolgáltatásunk a favágás ágdarálás részeként vagy önálló munkaként is megrendelhető. Mindent az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Ön számára megfelelő időpontban érkezünk. Tapasztalt csapatunk bármilyen méretű projektet vállal, gyors és hatékony megoldásokat kínál a legbonyolultabb helyszínekre is. A legmakacsabb növényzettel is elbánunk, környezetbarát módon. Modern és kompakt berendezésekkel távolítjuk el a bokrokat, fákat, és minden lombot. A kész helyszín a munka végeztével készen áll minden fejlesztésre, építkezésre vagy tereprendezésre. Ha problémája akadt az elgazosodott telekkel, vagy ha épp új ingatlant vásárolt, keressen bátran. Sürgős és nem sürgős munkákat is vállalunk. Vállalunk sövényvágást és formázást is. Különféle módszereket alkalmazunk a telek megtisztítására, mert tudjuk, hogy az Ön ingatlanának a legjobb legyen.

Hozzászólások lezárva.